Quantcast

VU+ Zero - Enigma2 streaming box

| redakce | tisk

Jihokorejský výrobce set top boxů VU+ přichází na trh s novinkou - smart set top boxem na bázi Enigma2, který bude tentokrát zaměřený na streamování obsahu. VU+ Zero bude schopen přijímat i satelitní programy v DVB-S a DVB-S2 v SD i HD rozlišení.

Uvnitř boxu VU+ Zero se nachází procesor Broadcom s taktem 751 MHz. Přístroj je vybaven 256 MB flash a 512 MB RAM. VU+ Zero je také vybaven DVB-S2 tunerem pro příjem programů ve vysokém rozlišení (HDTV) a také jednou čtečkou přístupových karet. Nebude chybět ani 2x USB, rozhraní Ethernet 10/100 MBit, HDMI ve verzi 1.4 a také 1x analogový výstup obrazu RCA a 2x analogový výstup zvuku RCA (levý, pravý).

Zero je podle distributora Satco Europe hlavně zaměřen na streamování obsahu s dalšími "velkými" přijímači na bázi Enigma2. Pro streamování pak uživatel nepotřebuje žádnou satelitní anténu. Využití tak najde v dalších místnostech bytu, kde chceme sledovat obsah z jiného Enigma 2 přijímače.

Vizuálně nový přijímač VU+ Zero připomíná přístroj VU+ Solo se ale je ještě menší. Novinka bude na trh dodávána v černém a bílém provedení.

Doporučená maloobchodní cena se bude pohybovat kolem 124 eur.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články