Quantcast

HD programy skupiny ProSiebenSat.1 během Vánoc FTA na 19,2E

| redakce | tiskobrázek k článku: HD programy skupiny ProSiebenSat.1 během Vánoc FTA na 19,2E

Další programovou ochutnávku programů ve vysokém rozlišení (HDTV) přichystal provozovatel německé vysílací skupiny ProSiebenSat.1 Group. Během Vánoc budou HD programy společnosti šířeny na satelitu Astra volně ( FTA).

Od 24.12. do 26.12.2014 budou dočasně FTA dostupné programy Pro Sieben HD, Sat.1 HD, kabel eins HD, Sixx HD a Pro Sieben MAXX HD.

Dočasné volné vysílání se připravuje s cílem oslovit všechny satelitní diváky na satelitu Astra (19,2°E) a zejména německé domácnosti, které doposud nemají možnost příjmu HD verzí německých komerčních stanic. Diváci se mohou těšit na sváteční program stanic doplněný o blockbustery ve vynikající obrazové a zvukové kvalitě bez jakýchkoliv poplatků.

Všechny výše uvedené programy se vysílají na satelitu Astra (19,2°E), na kmitočtu 11,464 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK. Vysílání je zde obvykle zakódováno systémem Nagra MA a Videoguard a dostupné jen zákazníkům HD+ a Sky Deutschland. Během vánočních svátků bude vysílání dostupné pro všechny diváky vybavené satelitními přijímači s podporou HD formátu.





Reklama




Vybrané články