Quantcast

Prima jedná o pokračování seriálu Vinaři

| redakce | tisk

Úspěšný seriál televize Prima bude mít zřejmě své pokračování. Prima oznámila, že s producenty Vinařů jedná o natáčení dalších dílů. Fenomenálního úspěchu dosáhl první díl série, který v premiéře zhlédly bezmála dva miliony diváků 15+, vynikajících výsledků ale pravidelně dosahovaly všechny díly šestnáctidílné série.

Seriál Vinaři, který od konce letošního srpna vysílala každou neděli večer televize Prima, se včera rozloučil s diváky poslední epizodou. Celkový zásah seriálu byl 4 643 tisíc diváků 15+. Průměrná sledovanost seriálu dosáhla 26,29 % v CS 15+, každý díl průměrně sledovalo 1 143 tisíc diváků 15+. Ještě vyšší oblibu získali Vinaři u mladších diváků, průměrný share v CS 15-65 byl 27,75 %, v CS 25-34 dokonce 32,88 %.

Vinaři byli v podzimní sezoně jedním z našich stěžejních projektů a s trochou nadsázky mohu říci, že se jednalo o trefu do černého. Diváci si cestu k seriálu našli a po celou dobu mu udrželi svou přízeň, za což bych jim jménem celé televize a všech, kteří se na seriálu podíleli, rád poděkoval,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

A protože v dobré tradici se má pokračovat, mohu prozradit, že s tvůrci jednáme o pokračování seriálových Vinařů,“ dodává Mrázek.

Prima jedná o pokračování seriálu Vinaři
▲ Prima jedná o pokračování seriálu Vinaři

Vinařům se nadprůměrně daří i na webu. Měsíčně navštěvuje mikrostránku pořadu v průměru 156 tisíc reálných uživatelů. A k dnešnímu dni dosáhly jednotlivé epizody celkově 1 836 479 přehrání, včetně bonusových materiálů je to dokonce více než 6 milionů přehrání. Nejsledovanější je dosud první díl, který zhlédlo 124 tisíc unikátních uživatelů (185 952 přehrání).

Od tohoto týdne je zároveň v prodeji knižní zpracování seriálu (349 Kč), stejně jako kolekce šesti DVD (499 Kč). Od středy 17. 12. pak bude exkluzivně v internetovém obchodu Mall.cz k dispozici za zvýhodněnou cenu 649 Kč limitovaná edice DVD Vinařů s novinkovým albem Rockfield skupiny Chinaski, která pro seriál napsala a nazpívala titulní píseň Víno.

Zdroj: ATO-Mediaresearch, gemiusStream, NetMonitor





Reklama




Vybrané články