Quantcast

Clubcard Kino Banaxi spustilo aplikaci na Smart TV LG.

| redakce | tiskobrázek k článku: Clubcard Kino Banaxi spustilo aplikaci na Smart TV LG.

Společnosti Banaxi Limited a Tesco Stores ČR, provozující v České republice online videopůjčovnu Clubcard Kino Banaxi, spustili ve spolupráci s předním světovým výrobcem elektroniky, společností LG Electronics, aplikaci Clubcard Kino Banaxi na Smart TV této světové značky.

Majitelé chytrých televizorů LG, kteří jsou zároveň účastníky věrnostního programu Clubcard, mohou nabídku filmů využívat na těchto TV v plném rozsahu. Aplikace Clubcard Kino Banaxi je v platnosti od dnešního dne dostupná pro LG Smart TV modely operující na sytému NetCast.

Jsme rádi, že se nám podařilo splnit náš závazek, zpřístupnit naši videopůjčovnu na Smart TV značky LG do poloviny ledna 2015. Věříme také, že v trendu rozšiřování budeme pokračovat a v brzké době nabídneme zákazníkům Clubcard Kino Banaxi v dalších zařízeních,“ říká Peter Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard.

V posledních letech společnost LG patří mezi hlavní inovátory v oblasti spotřební elektroniky, zejména v oblasti televizí. A proto je naší dlouhodobou prioritou poskytovat našim zákazníkům i kvalitní lokální obsah. Právě proto jsme si zvolili společnost Banaxi za jednoho z našich klíčových partnerů“ říká Ondřej Ťapušík, TV Specialista společnosti LG. „Již nyní pracujeme na rozšíření aplikace i na nejnovější operační systém WebOS, tak aby byla aplikace dostupná pro celé naše portfolio Smart televizí.“

zdroj: Banaxi





Reklama




Vybrané články