Quantcast

Playfilm TV s logem Play a Filmbox

| redakce | tisk

Na satelitech Türksat (42°E) najdeme kolem 300 nekódovaných programů z Turecka. Řada z nich jsou nízkorozpočtové projekty o slabé programové nabídce a horší kvalitě obrazu. Některé z nich ale zaujmou z různých důvodů.

Před několika dny se na kmit. 12,685 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4 objevil filmový kanál Playfilm TV, který je zajímavý svým logotypem na obrazovce.

Logo Playfilm TV je sloučením dvou charakteristických znaků. První část názvu stanice připomíná grafický symbol mobilního operátora Play v Polsku. Druhá část loga se podobá původnímu logu mezinárodního filmového kanálu Filmbox, které provozovatel používal do 6. října 2013. Tak vzniklo logo kanálu Playfilm TV.

Playfilm TV s logem Play a Filmbox
▲ Playfilm TV s logem Play a Filmbox

Playfilm TV vysílá turecké filmy. Zaměřuje se na starší produkci. Stanice původně vysílala pod názvem FIlmplay TV a logotyp byl jiný.

O distribuci programu Playfilm TV na satelit se stará společnost Güç Digital Platform. V jeho nabídce dochází k řadě změn. Nedávno byl program Fitness TV přejmenován na Fitbody TV, Moviestar Action na Film Action, Moviestar Love na Mega Film či CTV na CC TV.

technické parametry - Playfilm TV:

Türksat 3A (42°E), freq. 12,685 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články