Quantcast

Martina Bartl se stává členem týmu Atmedia

| redakce | tisk

Martina Bartl se stává členem týmu Atmedia. Nastupuje na pozici Head of Channel Accounts. Martina je velmi zkušený vedoucí pracovník s širokými znalostmi a kontakty z mediálního trhu. Působila jako mediální ředitel v společnosti Ogilvy & Mather a také v mediálních agenturách Carat a ZenithOptimedia.

V Atmedii bude mít Martina na starosti portfolio tematických televizních stanic. Své působení na pozici Head of Channel Accounts se rozhodla ukončit Denisa Edelsteinová.

Martina říká: „Mám velikou radost, že se můžu stát členem teamu Atmedia. Těším se na spolupráci s televizními stanicemi, která mě v budoucnu čeká a rovněž na nové výzvy a projekty.“

Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia k tomu dodává: “Otevřeně se musím přiznat, že mě neuvěřitelně těší, jací zkušení a úspěšní lidé zvolili společnost Atmedia pro svoji budoucí kariéru a rozvíjení nových příležitostí na trhu. Náš team je skutečně silný... na pozici obchodní ředitelky máme Ivu Pantůčkovou, která je na českém trhu velkým pojmem. Nedávno se k nám přidal i Tomasz Puczkowski jako Corporate Intelligence Director se širokými zkušenostmi z Polska a to jak z velkých televizí, tak i dlouholetého působení v Atmedia Polsko a Atmedia Group. Teď s radostí vítám Martinu Bartl. Team manažerů Atmedia je spolu s Tomášem Surákem a Lubicí Hálovou tímto kompletní a připravený poskytovat ty nejlepší služby naším klientům.“

Denise chci poděkovat za skvělou spolupráci a všechno úsilí, kterou do své práce pro Atmedia vkládala a do budoucna přeji hodně štěstí!“ říká Michaela Vasilová.

zdroj: AtMedia





Reklama




Vybrané články