Quantcast

Discovery Networks získala Setanta Sports Asia

| redakce | tisk

Discovery Networks Asia-Pacific (DNAP) získala společnost Setanta Sports Asia Limited, prémiový sportovní kanál specializovaný na ragby. Stanice Setanta Sports Asia je jedním z nejrychleji rostoucích sportovních stanic v Asii, která se vysílá v 16 zemích pro 42 milionů domácností.

Setanta Sports Asia obnovila vysílací práva na SANZAR (ragby Jižní Afrika, Nový Zéland a Austrálie), včetně všech domácích mezinárodních zápasů, navíc Super Rugby. Vedle práv na SANZAR drží stanice práva na European Rugby Champions Cup a Challenge Cup, National Rugby League, Aviva Premiership a také Guinness Pro 12.

"Akvizice Setanta Sports Asie je významnou investicí pro Discovery pro budování a rozšiřování našeho podnikání v Asii. Právě před rokem Discovery získala kontrolní podíl v Eurosportu - silná hra, která vzala naši společnost do vzrušující arény sportu," řekl JB Perrette, prezident společnosti Doscvoery Networks International. "Podobnou strategii jsme adaptovali na Eurosport, budeme stavět na silných stránkách Setanta a upevnit vedoucí postavení sportovní stanice po celé Asii," dodal.

Setanta Sports Asie vysílá více než 500 ragby utkání za sezónu po celém regionu v HD a SD rozlišení.





Reklama




Vybrané články