Quantcast

Eleven Sports Network zatím bez distribuce

| redakce | tisk

V srpnu letošního roku hodlá společnost Eleven Sports Network spustit v Polsku dva nové sportovní kanály. První má být zaměřen především na fanoušky fotbalu, druhý na jiné sporty a fotbalové zápasy, které se budou vysílat ve stejný čas jako na fotbalovém programu.

Provozovatel uvedl, že na jeho stanicích se budou vysílat fotbalové ligy jako je italská Serie A, francouzská Ligue 1 či skotská SPFL a také závody Formule 1, Ligu mistrů v házené, italskou volejbalovou ligu, NFL a mnoho jiných velkých sportovních akcí v televizi i na internetu. Provozovatel se také snažil zakoupit vysílací práva pro polskou fotbalovou ligu Ekstraklasa ale nakonec se rozhodla opustit tendr.

"Diváci budou moci sledovat Eleven Sports Network u všech dobrých kabelových sítí, satelitních platforem a také na internetu," uvedl Andre Tegner, generální ředitel skupiny Eleven Sports Network.

Nicméně provozovatel nezmínil žádná jména operátorů, kteří se rozhodli zařadit nové stanice do svých balíčků. Podle informací Gazeta Wyborcza vyplývá, že jednání s některými největšími kabelovými operátory v Polsku ještě nebyly zahájeny a v případě satelitních platforem (Cyfrowy Polsat, nc+) rovněž nedošlo k dohodě. Podle deníku není jasné, kteří operátoři jsou v jednání.

Eleven Sports Network patří do kapitálové skupiny The Channels Co Ltd., která před novou fotbalovou sezónou spustí svoji síť také v Belgii, Singapuru a Malajsii a plánuje rozšíření distribuce do dalších zemí.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články