Quantcast

Závody Formule 1 gradují a trhají rekordy ve sledovanosti na Sport1 HD a Sport2 HD

| redakce | tisk

Letošní sezona Formule 1 graduje a tento fakt se značně projevuje na sledovanosti závodů na sportovních stanicích Sport1 HD a Sport2 HD v České republice. Poslední tři přenosy dosahovaly rekordních čísel a Velká cena Itálie pokořila rekord sledovanosti od roku 2009.

Velká cena Itálie, kterou mohli diváci sledovat 4. až 6. září na sportovních stanicích Sport1 HD a Sport2 HD pokořila rekord ve sledovanosti z roku 2009 v České republice. Nedělní závod, který vysílala stanice Sport2 HD od 14:00 překonal hranici sledovanosti 100 000 diváků v cílové skupině 4+ (zdroj: ATO- Nielsen Admosphere). Obliba a sledovanost s blížícím se koncem sezony roste závod od závodu. Společně s tímto rekordem rozšiřuje Sport2 svoji základnu diváků a od 2. září může tento program sledovat více zákazníků v České republice.

"Zájem o Velkou cenu Itálie nepřekvapuje, protože Monza je vedle Monaka, Silverstonu, Spa, Hockenheimu či Nürburgringu zlatým jměním F1. Ferrari je vůbec nejpopulárnější značka a její fanoušci jsou asi opravdu ti nejzapálenější na světě. Monza je navíc nejrychlejší okruh v kalendáři“, řekl Tomáš Richtr, komentátor závodů F1 na Sport1 HD a Sport2 HD.

Od 18. září mohou fanoušci F1 sledovat na Sport1 HD a Sport2 HD další Velkou cenu, tentokrát ze Singapuru.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články