Quantcast

Nový seriál Na vodě už od 7. února na TV Nova

| redakce | tisk

Už v neděli 7. února od 20.20 se diváci televize Nova dočkají první epizody nového českého komediálního seriálu Na vodě. Projekt režiséra Milana Cieslara je zasazený do krásného prostředí zátoky plné lodí a hausbótů a pyšní se skvělým hereckým obsazením.

V hlavních rolích diváci uvidí Lukáše Langmajera, Tomáše Kluse, Veroniku Kubařovou, Lenku Vlasákovou, Lukáše Pavláska, Oldřicha Kaisera, Ester Geislerovou, Ivu Pazderkovou a mnoho dalších.

Hlavním hrdinou seriálu je úspěšný pětatřicátník Hugo (Lukáš Langmajer), kterému se v jediné vteřině změní celý život. Opustí ho žena (Ester Geislerová), přijde o práci i o střechu nad hlavou. Nezbývá mu nic jiného, než se znovu odrazit ode dna a nadechnout se nad hladinou. Hugo se po zoufalém skoku z mostu vynoří u lodi svého přítele z mládí Honzy (Tomáš Klus) v hausbótové zátoce na Vltavě uprostřed Prahy. Tam poznává nový životní styl i nové přátele. Obyvatelé zátoky mají své sny, touhy i barevný život, který žijí po svém. Zvykli si na houpavý pocit na vodě i v životě a pro komediální seriál tak vytvořili jedinečnou galerii věkově i charakterově rozmanitých postav s pestrými příběhy.

Nový seriál Na vodě už od 7. února na TV Nova
▲ Nový seriál Na vodě už od 7. února na TV Nova

"Zahrát si s Ivou Pazderkovou manželský pár bylo naším snem už dlouho. A najednou ta nabídka přišla! Oba nás to potěšilo a věřím, že to bude bavit i diváky,“ usmívá se Lukáš Pavlásek.

Z role je nadšená i Veronika Kubařová: „Na mé roli se mi nejvíc zalíbilo, že jde o malířku. Už od malička je pro mě malování a kreslení srdeční záležitostí. Moc se mi líbí, že to můžu propojit se svou seriálovou postavou,“ dodává krásná herečka.

Hned první díl začíná stěhováním hlavního hrdiny Huga (Lukáš Langmajer) k dávnému kamarádovi Honzovi (Tomáš Klus), který žije na lodi v zátoce. Seznamuje se tu se zajímavou skupinkou starousedlíků, která se každý večer schází v místní hospůdce U Utopence. Je mezi nimi Kapitán (Oldřich Navrátil), který se kdysi plavil po moři a teď řídí přívoz, divadelní Režisér (Luděk Sobota), který tu tráví důchod, „živá socha“ Stanislav (Lukáš Pavlásek) nebo vášnivý vymetač popelnic Bohumil (Oldřich Kaiser). Dobrou duší hospody je její majitelka Boženka (Lenka Vlasáková), která právě řeší překvapivě vysokou fakturu za elektřinu. Protože je na Boženčin rozvod napojena půlka zátoky, je třeba viníka zvýšené spotřeby vypátrat, čehož se hospodští štamgasti s radostí ujmou. Hugo utápí svůj žal po Monice (Ester Geislerová) v pivě a doufá, že jeho nové útočiště bude opravdu jen dočasné.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články