Quantcast

Pomsta nebo láska - nový turecký romantický seriál na TV Barrandov

| redakce | tisk

Hlavní televizní kanál Skupiny Barrandov, stanice TV Barrandov, již v úterý 26. ledna 2016 uvede dramaticko-romantický seriál Pomsta nebo láska. Diváci TV Barrandov tak v Česku uvidí tento světově oblíbený seriál zcela poprvé.

Příběh silné lásky a zároveň nenávisti se rozběhne v úterý 26. ledna 2016 ve 20.20 hodin. Jednotlivé díly tureckého seriálu poté budou provázet diváky na stanici TV Barrandov každé úterý a čtvrtek v prime timovém čase 20.20 hod.

Pomsta nebo láska - nový turecký romantický seriál na TV Barrandov
▲ Pomsta nebo láska - nový turecký romantický seriál na TV Barrandov

Do vysílání stanice TV Barrandov se nám podařilo zařadit úspěšný dramaticko-romantický seriál posledních let. Věříme, že tento seriál, který v Česku ponese název Pomsta nebo láska, se bude divákům líbit stejně jako v jiných zemích, kde měl již svou premiéru a patří dodnes k velmi oblíbeným pořadům,“ řekla generální ředitelka Skupiny Barrandov, Ing. Marcela Hrdá.

Příběh je postaven na dvojici Dily a Riza. Mladá a krásná právnička Dila hned na začátku seriálu tragicky přichází o manžela, ale již brzy jí osud postaví do cesty další lásku - šarmantního podnikatele Riza. Ten však stojí za vší její bolestí, protože to byl právě on, kdo zřejmě připravil jejího muže o život. Celou zamotanou situaci ještě přiživuje bratr zesnulého manžela Dily, Azer, který stál při zrodu celého tragického příběhu a jeho vinou a také nenávistí se kolečka osudu roztočila tímto směrem.

Pomsta nebo láska - nový turecký romantický seriál na TV Barrandov
▲ Pomsta nebo láska - nový turecký romantický seriál na TV Barrandov

V hlavních rolích se objeví přední turečtí herci: Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Engin Şenkan, Hülya Darcan, Mahir Günşiray, Necip Memili, Yeşim Gül Akşar, Yonca Cevher, Oktay Gürsoy, Asuman Bora, Ali Düşenkalkar, Ayfer Dönmez, Emre Melemez, Görkem Mertsöz a další.

První díl seriálu Pomsta nebo láska uvidí diváci TV Barrandov v úterý 26. ledna ve 20.20 hod.

zdroj: TVB





Reklama




Vybrané články