Quantcast

Prima COOL slaví 7. narozeniny

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima COOL slaví 7. narozeniny

Prima COOL oslaví 1. dubna již své 7. narozeniny. Stejně jako v uplynulých letech připravila pro své diváky narozeninovou oslavu COOL Day. Jejím vrcholem bude show Vladimíra 518 spolu s Mikem T.

Za sedm let své existence si Prima COOL našla stabilní diváckou základnu, kterou si získala hlavně díky nepřehlédnutelné originální grafice, specifickému humoru a programové skladbě, která je mezi českými televizemi unikátní. Jak se pomalu, ale jistě stává tradicí, i letos si připravila pro své diváky narozeninovou oslavu COOL Day, která již potřetí proběhne v industriálních prostorách pražské La Fabriky.

Program 1. dubna začne v 17 hodin a jeho součástí bude COOL Gaming Zone, Arcade hry, virtuální realita, a především talkshow s předními českými youtubery Pedrem, Hardynem a Fimlarem. Nebudou chybět ani youtubeři z pořadu Aliho parťáci v čele s Fatty Pillowem. Akci bude moderovat DJ Poeta, který se hudebně postará i o afterparty.

Prima COOL slaví 7. narozeniny
▲ Prima COOL slaví 7. narozeniny

Hlavním hřebem večera bude všestranně talentovaný raper Vladimír 518 společně s DJem Mikem T. A ačkoli slaví COOL, dárky budou dostávat jeho diváci, jelikož si budou moci zasoutěžit o skvělé ceny.

Letošní ročník jsme programově zaměřili více na youtubery, kteří si u mladšího publika nachází čím dál tím větší oblibu. Koncept oslavy je vždy postaven tak, aby odpovídal kultuře kolem COOLu. Je tedy více než COOL, že hlavní hvězdou večera se stal Vladimír 518, který patří mezi žijící české ikony hudební a umělecké scény,“ řekl marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

Vstupenky na COOL Day lze zakoupit od 199 Kč v síti Ticketpro.

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články