Quantcast

Romance TV expanduje do Maďarska a Rumunska

| redakce | tisk

Po Německu a Polsku bude stanice Romance TV expandovat do dalších zemí Evropy. Od 3.5.2016 bude stanice poskytována v Rumunsku a Maďarsku. Díky tomu bude program dostupný v dalších sedmi milionech televizních domácností.

Stanici Romance TV provozuje společnost Mainstream Networks Holding, komerční dceřiná firma ZDF, ZDF Enterprises GmbH má v této firmě 26 procentní podíl.

V Polsku byl romantický kanál Romance TV představen již v roce 2010 jako první zahraniční odnož německé stanice. Rumunská a maďarská verze převezmou koncept německé mateřské stanice. Program se tedy zaměří na emoce a romantiku v různých podobách.

Romance TV přináší adaptace děl známých autorek jako jsou Rosamunde Pilcher, Inga Lindström a Utta Danella. Dále stanice přináší romantické filmy, seriály a komedie.

Maďarská verze Romance TV bude poskytována s dabingem, rumunská v původním znění s titulky. V současné době již probíhají jednání s místními operátory ohledně zařazení programu do jejich nabídky. Distribuci programu v obou zemích převezme firma Tematic Media Group.

zdroj: DigitalFernsehen





Reklama




Vybrané články