Quantcast

AMC plánuje třetí sérii Fear the Walking Dead v roce 2017

| redakce | tisk

Několik dní po premiéře očekávané druhé řady “Fear the Walking Dead“, AMC Global oznámila uvedení řady třetí a to v roce 2017. Diváci z České Republiky a ze Slovenska měli možnost sledovat 11. dubna první díl druhé série na stanicích AMC Channel a Film+ a to společně s diváky z dalších 125 zemí po celém světě.

Všechny premiérové díly druhé řady Fear the Walking Dead budou vysílány na stanici AMC, a to v jednotném časovém okně po celém světě. Původní seriál od AMC Studios odehrávající se na počátku zombie apokalypsy bude v příštím roce pokračovat třetí řadou o 16 epizodách.

“Fear the Walking Dead“ je pro AMC Global stěžejním seriálem“, řekl Harold Gronenthal, výkonný vicepresident Plánování a operací, AMC/Sundance Channel Global. „Jelikož chceme i nadále posilovat značku AMC a rozšiřujeme naši diváckou obec v celosvětovém měřítku, očekávám, že pokračování přinese našim stávajícím a novým fanouškům tajuplný a strhující svět zombie, oživený tvůrci Davem Ericksonem a Robertem Kirkmanem spolu s jejich talentovaným tvůrčím týmem.“

O 2. řadě seriálu Živí mrtví: Počátek konce
Fanoušci fenoménu „Fear the Walking Dead: Živí mrtví - Počátek konce“, se mohou těšit na druhou sérii, která bude mít 15 epizod, a odvysílá se ve dvou částech. První část se 7 epizodami se začne vysílat v pondělí 11. dubna a zbylých 8 epizod se odvysílá v druhé polovině roku 2016. Při debutu „Fear the Walking Dead“ dosáhla první série rekordního počtu diváků, což způsobilo, že se stanice AMC dostala v den premiéry do top 10 sledovaných kanálů po celém světě.

Tvůrci seriálu „Fear the Walking Dead: Živí mrtví - Počátek konce“ jsou showrunner Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert. Hvězdami seriálu jsou Kim Dickens v roli Madison, Cliff Curtis v roli Travise, Frank Dillane v roli Nicka, Alycia Debnam-Carey v roli Alicie, Ruben Blades v roli Daniela, Mercedes Mason v roli Ofelie, Lorenzo James Henrie v roli Chrise and Colman Domingo v roli Stranda. Druhá série tohoto seriálu se začala natáčet minulý měsíc na poloostrově Baja v Mexiku v Baja Studios, kde se v posledních letech natáčely nejlepší filmy odehrávající se na moři. První série skončila v momentu, kdy Madison, Travis a jejich velká rodina našla dočasné útočiště na uzavřeném pozemku Stranda s výhledem na Tichý oceán. Zatímco občanské nepokoje stále rostou a mrtví přebírají vládu nad Los Angeles, Strand se připravuje k útěku na „Abigail“, jeho velkou jachtu kotvící na moři.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články