Quantcast

Videopůjčovna Banaxi zahájila spolupráci s T-Mobile

| redakce | tiskobrázek k článku: Videopůjčovna Banaxi zahájila spolupráci s T-Mobile

Společnost Banaxi Limited se dohodla na spolupráci s jedním z největších poskytovatelů mobilních služeb v České republice, společností T-Mobile CZ. Zákazníci tohoto významného českého operátora budou mít na svých set top boxech a mobilních zařízeních přístup také k filmovým titulům z videotéky Banaxi a to ve formě SVOD balíčku.

Za měsíční předplatné 99 Kč s DPH budou mít zákazníci přístup k databázi cca 300 filmů, jejichž část se bude měsíčně obměňovat. Banaxi již zhruba rok spolupracuje se společností Slovak Telekom, patřící stejně jako T-Mobile CZ do skupiny Deutsche Telekom a právě dobře fungující spolupráce s tímto slovenským operátorem položila základy spolupráce i s T-Mobile CZ.

Společnost Banaxi Limited se zaměřuje na prodej VoD služeb pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s významnými IPTV a telefonními operátory. Banaxi připravuje v dohledné době spolupráci s dalšími operátory v rámci střední Evropy a chystá nové obchodní a technologické projekty.





Reklama




Vybrané články