Quantcast

Discovery Channel uvede další řadu pořadu Dvojí přežití

| redakce | tisk

Nejzdatnější survivalisté na světě spojí své síly, aby v této řadě zdolali ta nejnáročnějších prostředí na světě. Jak přežít v nejextrémnějších prostředích planety a jaké použít techniky pro záchranu života i v těch nejdivočejších přírodních podmínkách, divákům ukáže odborník na přežití Grady Powell a nováček v pořadu Josh James.

Další řadu pořadu Dvojí přežití uvede Discovery Channel od 17. října ve 20:00 hodin.

Seržant Grady je bývalý příslušník amerických speciálních jednotek, který sloužil v Iráku. Před nástupem do armády Grady studoval grafický design, ale nakonec se rozhodl jít ve stopách svého otce a dědečka, který sloužil za druhé světové války v 11. výsadkové divizi. Poté, co Grady opustil armádu, věnoval se výcviku vojáků, policie i civilního obyvatelstva v taktických obranných dovednostech.

Josh je expertem na sledování a odchyt volně žijící zvěře, harpunování, budování primitovního přístřeší, ale také například na rafting na divoké řece. Josh vyrůstal na Novém Zélandu a je přesvědčen, že neexistuje nic lepšího, než přímá interakce s přírodou. Josh žije se svou rodinou v malém městě mezi horami na západním pobřeží Nového Zélandu a živí se pouze masem a rybami, které sám uloví.

V nové řadě diváci uvidí, jak si tato dvojice prosekává cestu nikaragujskou džunglí, zápasí s hady, komáry i dehydratací, ale také například stavbou voru, který je má přepravit na druhou stranu řeky, v níž se to žraloky jen hemží. Na drsných svazích bulharského pohoří Rila musí Grady a Josh čelit oslepující sněhové bouři, mrazivým teplotám a vražednému predátorovi. Mají dost dovedností a zkušeností na to, aby zvítězili nad surovým prostředím?

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články