Quantcast

Prima Comedy Central vám ukáže, jak ugrilovat Donalda Trumpa

| redakce | tisk

Grilování nemusí být jen o tom opéct si na ohni kus masa. Americké grilování může mít také podobu pomalého veřejného „opékání“ slavných osobností. Taková ohnivá show si je pozve na kobereček a řekne jim vše přímo a bez skrupulí. Mistři grilu si již dnes ve 23 hodin na Prima Comedy Central vychutnají jednu z nejkontroverznější amerických figurek - Donalda Trumpa.

Prima Comedy Central vám ukáže, jak ugrilovat Donalda Trumpa
▲ Prima Comedy Central vám ukáže, jak ugrilovat Donalda Trumpa

Americké prezidentské volby vrcholí a jejich největší překvapení - bohatý magnát Donald Trump - plní stránky novin či hlavní vysílací časy televizních stanic prakticky denně. I když třeba politiku nesledujete, osobnost Donalda Trumpa vás jednoduše nemůže minout - upocený chlap se dvěma bradami, šíleným účesem, malýma rukama a miliony dolarů na účtu se jen tak přehlédnout nedá. Ve svých veřejných projevech a komentářích stihnul ještě před potvrzenou kandidaturou na prezidenta USA urazit kde koho.

Ale jaký byl tento muž ještě předtím, než naplno vtrhnul do světa politiky? A co si o něm mysleli ostatní slavní? Prima Comedy Central poskytne divákům jedinečnou příležitost to zjistit. Sestava známých i neznámých „soudců“, kteří se vrhnou na grilování Donalda Trumpa, je opravdu velká a nenechá na něm nit suchou. Těšit se můžeme na tvůrce populárních seriálů Americký táta a Griffinovi Setha MacFarlanea, rappera Snoop Doga, moderátora Larryho Kinga a na mnoho dalších tváří. Jak asi Donald Trump zareaguje na poznámku, že jako pořadatel Miss USA zničil víc modelek než bulimie?

Prima Comedy Central vám ukáže, jak ugrilovat Donalda Trumpa
▲ Prima Comedy Central vám ukáže, jak ugrilovat Donalda Trumpa

V Grilování sice asi nepoznáte skutečného Donalda Trumpa, ale můžete si udělat obrázek o jeho mediální tváři v roce 2011. V té době totiž ještě nebojoval o vstup do Oválné pracovny, ale spíše připomínal křiklavou karikaturu miliardáře a hvězdu reality show. Už tenkrát však poodhalil něco ze svých plánů a ve své závěrečné řeči pravil: „Jestli do toho půjdu, budete mít skvělou příležitost volit muže, který se snadno může stát největším prezidentem v historii Spojených států. Mě. Donalda Trumpa. Bůh žehnej Americe a dobrou noc.“

Sledujte Grilování Donalda Trumpa již dnes ve 23:00 na Prima Comedy Central.

zdroj: PCC





Reklama




Vybrané články