Quantcast

CA technologies oficiálním partnerem Eurosportu pro vysílání Grand Tours

| redakce | tisk

Eurosport spolupracuje s předním poskytovatelem softwaru společností CA Technologies, aby pro cyklistické fanoušky vytvořil bezkonkurenční aplikaci pro druhé obrazovky. Pomocí nástrojů CA API Management a CA App Experience Analytics Eurosport poprvé nabídne živou interaktivní mapu s údaji o cyklistech během Gira d´Italia a dalších klíčových závodů sezony.

Nové nástroje budou zabudovány do stávajících aplikací Eurosportu a do mobilních webových produktů, které umožňí fanouškům sledovat vybrané jednotlivé cyklisty, jejich GPS a biometrické údaje, nadmořskou výšku, rychlost a tepovou frekvenci v reálném čase. Eurosport bude využívat nové nástroje na obrazovce jako součást informační grafiky ke zlepšení svého živého vysílání, což umožní expertům i divákům hlubší analýzy všech etap největších světových závodů než kdykoli v minulosti.

CA API Management umožní integraci dat a živý přenos údajů o jezdcích přímo do nové interaktivní mapy Eurosportu v mobilních a webových aplikacích. Eurosport bude připravovat i další digitální cyklistický obsah, představení jednotlivých etap, analýzy klíčových okamžiků závodu, zpomalené záběry a nově „Sport Explainers“ - exkluzivní sérii Eurosportu, která pomůže vysvětlit klíčové technické momenty sportu.

V roce 2017 nabízí Eurosport jedinečný cyklistický kalendář. Pokrývá nejen všechny tři Grand Tour s rozšířeným vysíláním Gira d´Italia, ale i většinu dalších závodů UCI World Tour včetně všech Monumentů. Eurosport nabídne během roku přes 200 dní s cyklistickým programem a celkově na 2300 hodin cyklistického vysílání.

Chcete-li si co nejvíce užít každou etapu letošních Grand Tour, stáhněte si aplikaci Eurosportu - k dispozici zdarma pro Apple, Android a Windows.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články