Quantcast

Mňam TV uvede dokumentární seriál Pravá Itálie s Riccardem

| redakce | tisk

Televize Mňam připravila pro všechny milovníky italské kuchyně nový osmi dílný dokumentární seriál s Riccardem Lucque - majitelem řady úspěšných restaurací v Praze a zkušeným šéfkuchařem.

Show s názvem Pravá Itálie s Riccardem nabídne divákům exkluzivní pohled do zákulisí Riccardových italských restaurací a bistrotéky a ukáže jejich každodenní ruch. Představí jejich šéfkuchaře i jejich týmy, italské dodavatele a nejoblíbenější pokrmy a recepty. Jaká byla Riccardova cesta k úspěchu? Kolik času, dřiny i potěšení se skrývá za budováním a vedením restaurací? Sledujte na Mňam TV od 27. května každou sobotu v 17:30 hodin a vychutnejte si pravou Itálii v Čechách.

Mňam TV uvede dokumentární seriál Pravá Itálie s Riccardem
▲ Mňam TV uvede dokumentární seriál Pravá Itálie s Riccardem

Partnerem pořadu je značka De'Longhi, která s Riccardem dlouhodobě spolupracuje.

Svou gastronomickou kariéru Riccard odstartoval v 16-ti letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným vedoucím šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorské restaurace Il Bucco, která byla v době Riccardova působení vyhlášena nejlepší novou restaurací na Manhattanu. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi. Následovala La Finestra in Cucina a bistra La Bottega. Dohromady má po Praze 8 úspěšných a populárních restaurací a školu vaření s autentickými italskými pokrmy.





Reklama




Vybrané články