Quantcast

Rumunská PRO TV rebrandovala své tématické kanály

| redakce | tisk

Rumunská privátní televizní skupina PRO TV dnes představila nová loga svých programů a zastřešila tématické stanice pod značku PRO TV. V důsledku toho došlo k přejmenování některých stanic.

Acasa TV, zaměřená na ženské publikum, se nyní jmenuje PRO 2. Sportovní kanál Sport.ro byl přejmenován na PRO X a nově cílí na mužské publikum. PRO X nyní vysílá zprávy, zábavu a sportovní přenosy.

Acasa Gold, zaměřená na telenovely, se nyní jmenuje PRO GOLD.

Rumunská PRO TV rebrandovala své tématické kanály
▲ Rumunská PRO TV rebrandovala své tématické kanály

Názvy zbývajících stanic provozovatele - PRO TV, PRO TV International, PRO TV Chisinau a PRO Cinema zůstaly zachovány.

Programy rumunské televizní skupiny PRO TV jsou v nabídkách všech rumunských kabelových operátorů a také v nabídce DTH platforem Telekom Romania (39°E), Orange Romania (31,5°E), PRO TV (23,5°E), Freesat Romania (16°E), Focus Sat (0,8°W) a Digi TV Romania (1°W).

Televizní skupinu PRO TV prostřednictvím společnosti PRO TV SRL vlastní společnost CME TV (Central European Media Enterprises). CME TV v Česku vlastní televizní skupinu NOVA, na Slovensku TV Markíza. V únoru letošního roku prošly rebrandem i programy skupiny Nova. Stanice TV Fanda, TELKA a TV Smíchov byly představeny pod novými názvy Nova Action, Nova GOLD a Nova 2. Všechny stanice se zároveň představily s novou grafikou a logy.

zdroj: foto: PRO TV





Reklama




Vybrané články