Quantcast

Leden: Fanoušci si na Eurosportu užívají měsíc plný tenisu

| redakce | tisk

Největší světové tenisové hvězdy se po roce vracejí na Australian Open - Roger Federer, Simona Halepová, Rafael Nadal i Novak Djokovic se v lednu představí divákům Eurosportu.

Australian Open na Eurosportu - množství inovací, světoznámí experti a více než 300 hodin živého vysílání. Eurosport vlastní exkluzivní panevropská práva na vysílání prvního grandslamu roku a internetový přehrávač Eurosport Player bude jediným místem, kde bude možné sledovat všechny kurty a všechny zápasy Australian Open 2018 napříč evropským kontinentem.

Sedminásobný grandslamový vítěz a expert Eurosportu Mats Wilander: „Australian Open je mezi tenisty pravděpodobně nejoblíbenějším turnajem. V jeho relaxující atmosféře totiž předvádějí svůj nejlepší tenis. Což je výhodou i pro fanoušky, kteří turnaj sledují po celé Evropě. Jsem přesvědčen, že vysílání Eurosportu je v tenisu bezkonkurenční. Vždy se snažíme posouvat hranice. V týmu Eurosportu působí nejslavnější experti, máme nejlepší analýzy a nabízíme divákům možnost sledovat všechny jejich tenisové hrdiny. Víme, co si fanoušci přejí, protože my v Eurosportu jsme také fanoušci.“

Na obrazovkách Eurosportu představí své analýzy tým složený z legend světového tenisu
- John McEnroe, Boris Becker a Mats Wilander. Diváci se dozvědí nejen, co se děje před jejich očima, ale především, proč se to děje. Každá z tenisových legend nabídne své vlastní jedinečné analýzy. Nebude chybět ani vlajková loď tenisového vysílání Eurosportu
- tradiční magazín Game, Schett and Mats, v němž se vedle Matse Wilandera opět objeví Barbara Schettová.

Když hovoří tenisový komisař - The Commissioner of Tennis - svět poslouchá. John McEnroe se znovu vrací, tentokrát s přepracovanou revoluční sérií. Přímočará americká legenda bude komentovat nejzajímavější vybrané novinky z tenisu a kurtů v Melbourne.

Krátký magazín The Coach je populární mezi fanoušky i hráči. Trenér Sereny Williamsové Patrick Mouratoglou v něm za pomoci smíšené reality představí špičkové analýzy zápasů, rozbor hry jednotlivých tenistů i nejnovější tenisové technologie. Magazín osvěží svůj dosavadní formát a umožní divákům i větší pochopení nejnovějších tenisových trendů a všech zákoutí tenisu. Mouratoglou je jistotou, že divák bude vždy dokonale informován.

Jedinečná série Eurosportu Sports Explainer prozkoumá vývoj hry Rogera Federera a jeho neuvěřitelný rok 2017, v němž vyhrál 18. a 19. grandslam své kariéry. Eurosport v magazínu podrobně rozebírá údery a hru tenisových velikánů, v minulosti představil například forehand Rafaela Nadala.

První grandslam roku mohou diváci Eurosportu sledovat od 15. ledna na obou programech Eurosportu od 1:00. Vysílání Eurosportu z Australian Open ovšem odstartují už přenosy kvalifikace od středy 10. ledna a ve čtvrtek 11. ledna nabídne Eurosport od 9:30 los Australian Open.

Finále mužské dvouhry loňského ročníku Australian Open - v němž se utkaly tenisové legendy Roger Federer a Rafael Nadal - překonalo rekordy a upevnilo postavení Eurosportu jako domova tenisových grandslamů. Oba velcí rivalové se v grandslamovém finále střetli poprvé od roku 2011 a jejich pětisetovou bitvu sledovalo 20,7 milionů diváků napříč Evropou na Eurosportu a volně šířených kanálech Discovery. Finále snů mezi dvěma tenisovými legendami se stalo druhou nejsledovanější jednotlivou sportovní událostí v historii Eurosportu.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články