Quantcast

DIGI CZ potvrdila zařazení Seznam.cz TV do nabídky

| redakce | tisk

Společnost DIGI CZ potvrdila rozšíření své programové nabídky satelitní televize Nová Digi TV CZ a internetové platformy DIGI2GO o zbrusu nový zpravodajský televizní kanál Seznam TV.

Stanice je dostupná pro všechny zákazníky DIGI CZ na satelitu i na internetu. Program byl zařazen do ZÁKLADNÍHO a MAXI balíčku. Stanici Seznam TV provozuje internetová společnost Seznam.cz. Svým divákům bude podle představeného vysílacího schématu nabízet především zpravodajství a publicistiku, o víkendech též zábavné pořady z dílny internetové televize Stream.cz.

DIGI CZ potvrdila zařazení Seznam.cz TV do nabídky
▲ DIGI CZ potvrdila zařazení Seznam.cz TV do nabídky

Jsme rádi, že jsme mohli stanici Seznam TV hned od prvního dne jejího vysílání nabídnout všem našim zákazníkům,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI TV, a doplňuje: „Seznam TV nabídne kontinuální proud kvalitního zpravodajství, zábavy i autorských pořadů zajímavých novinářských osobností jako jsou Sabina Slonková, Helena Šulcová, investigativní sportovní novinář Luděk Mádl a další. Věřím proto, že vhodně doplní naši programovou nabídku.“

Zákazníkům televize přes internet se Seznam TV v HD kvalitě zobrazila automaticky. Pokud se tak nestalo, stačí set-top box pro televizi přes internet odpojit z elektrického zdroje, několik vteřin počkat a opět zapojit. Uživatelům satelitní DIGI TV se Seznam TV v SD rozlišení objevila na pozici 34. Pokud měli v té době zapnutý televizor, ukázalo se jim na obrazovce na několik minut informace o aktualizaci kanálové mapy.

Uživatelé satelitní DIGI TV s CA Modulem si mohou Seznam TV naladit prostřednictvím následujících parametrů:

Intelsat 10-02 (1°W), freq. 12,687 GHz, pol. V, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2/QPSK, CA Nagra MA





Reklama




Vybrané články