Quantcast

Francie: MS ve fotbale 2018 na TF1 4K na 5W

| redakce | tisk

Přenosy z nadcházejícího světového fotbalového šampionátu z Ruska budou ve Francii nabízeny v Ultra HD rozlišení. Provozovatel francouzské komerční televize TF1 se dohodl s operátorem SFR na šíření MS 2018 v Ultra HD kvalitě na programu TF1 4K.

Kanál TF1 4K bude dostupný pro abonenty satelitní platformy SFR SAT, která je šířena na satelitu Eutelsat 5 West A 5°W). Je to dobrá zpráva pro abonenty SFR-SAT, která využívá infrastrukturu operátora Fransat.

Pro příjem TF1 4K budou diváci potřebovat 4K televizor, dále CI+ modul Fransatu a to nejdůležitější - smlouvu s operátorem SFR-SAT.

TF1 4K je součástí dohody, kterou většina francouzských operátorů podepsala s TF1.

Originální modul CI s kartou Fransat (CA Viaccess) poskytuje přístup k nabídce francouzských kanálů na satelitu Eutelsat 5 West A (5°W). Pro příjem je nutná parabola o průměru kolem 80 cm.

Nabídka Fransat je satelitní obdobou francouzské pozemní televize v DVB-T. Aktuálně nabízí 27 hlavních francouzských televizních programů a 24 lokálních verzí France 3 a řady bezplatných ( FTA) televizních a rozhlasových programů.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články