Quantcast

TV Kinosvět spoustila inovované služby HbbTV

| redakce | tisk

Vylepšenou nabídku služeb na bázi HbbTV začal dnes nabízet provozovatel televizní stanice KinoSvět. Diváci mohou nově skrze HbbTV využívat nabídku SVOD (video na požádání) portálu Filmpopular.

Filmpopular obsahuje přes 2500 videí z nabídky všech televizních stanic provozovatele. Vedle toho přibyly aplikace jako Filmový svět, Brzy uvidíte a Výhodné nákupy.

Službu HbbTV nabízí TV Kinosvět již od května loňského roku. Tehdy se soustředila především na reklamní kampaně a promo našich jednotlivých televizních kanálů. Teď se zásadním způsobem vylepšila nejen po technické, ale především po obsahové stránce, A hlavně zvyšuje pohodlí diváka. Ten si totiž až dosud mohl Filmpopular předplatit pouze prostřednictvím chytrých telefonů, PC a notebooků,“ konstatuje Leoš Pohl, většinový majitel Československé filmové společnosti.

HbbTV TV Kinosvět připravila společnost Polar společně s agenturou Grand IT, která, co se týče HbbTV spolupracuje s TV Kinosvět od samého počátku.

TV Kinosvět spoustila inovované služby HbbTV
▲ TV Kinosvět spoustila inovované služby HbbTV

S chutí jsme se pustili do myšlenky zpřístupnit videotéku Filmpopular i pro HbbTV prostředí. Díky analytice z reklamních kampaní našeho AdServeru jsme se mohli při realizaci soustředit na fungování aplikace na zařízeních, která mají diváci stanice TV Kinosvět skutečně doma. Počítáme s dalším rozvojem aplikace nejen z pohledu šířky nabídky, ale i lepšího využití možností, které HbbTV přináší,“ říká Petr Řičánek, vedoucí projektového týmu v Grand IT.

TV Kinosvět, televize záhad a tajemství, patřící spolu s TV WAR, CS filmem, CS mini a Horor filmem do portfolia televizních stanic Československé filmové společnosti

HbbTV TV Kinosvět je plně dostupná v rámci svého satelitního a pozemního vysílání a to na satelitní platformě Skylink (Astra 3B), v Regionální síti 7 (RS7) společnosti Progress Digital na kanálu 37 (602 MHz) a v Regionální síti 4 společnosti Prague Digital TV na kanálu 46 (674 MHz), pokrývající Prahu a Střední Čechy.

Videotéka Filmpopular nabízí 2529 videí z programu televizí Kinosvět, WAR svět válek, CS film, CS mini a Horor film, řadu z nich v předpremiéře. Je dostupná jak v České republice, tak na Slovensku. Předplatné vyjde českého zájemce na rok na necelých dvě stě korun, slovenský divák pak za roční předplatné zaplatí necelých osm eur. Více informací zájemce najde na stránkách www.filmpopular.cz.





Reklama




Vybrané články