Quantcast

O2 TV přichází s balíčkem pro sportovní fanoušky

| redakce | tisk

Exkluzivní sportovní kanály pod značkou O2 TV budou cenově dostupnější pro větší skupinu diváků. Společnost O2 zařadila do své nabídky nový balíček O2 TV Sport Pack, který je určen pro diváky, kteří vyhledají jen sportovní obsah za výhodnou cenu.

Nový balíček O2 TV Sport Pack začne společnost O2 nabízet od 8.8.2018. Cena za nový sportovní balíček byla stanovena na 199 Kč měsíčně. V rámci promo akce mohou sportovní fanoušci pořídit službu od 8.8.2018 do 31.8.2018 za symbolickou jednu korunu na první měsíc. Poté již platí zmíněných 199 Kč měsíčně.

V rámci balíčku O2 TV Sport Pack se nacházejí programy O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis a ČT Sport. Nový tarif je možné pořídit pouze na webu (o2.cz/tv) a také v O2 TV aplikacích, kde je nutná registrace zadáním e-mailu a hesla.

Omezením tohoto balíčku je možnost sledování obsahu v jeden okamžik jen na jednom zařízení - tedy na webu, v aplikaci O2 TV nebo v set top boxech k O2 TV kromě typu ADB. Služba ale umožňuje využívat řadu doplňkových funkcí jako je možnost výběru multidimenze, pauzu, start od začátku, možnost zpětného zhlédnutí do sedmi dní od odvysílání.

O2 TV drží vysílací práva na řadu atraktivních sportovních soutěží - nejvyšší českou fotbalovou Fortuna ligu, Ligu mistrů UEFA, hokejovou extraligu, ATP World Tour 250 a řadu dalšího obsahu.





Reklama




Vybrané články