Quantcast

Podzim na TV Nova: O 10 let mladší, Dáma a Král

| redakce | tisk

Podzim 2018 na obrazovkách skupiny TV Nova nabídne pokračování divácky nejoblíbenějších seriálů lokální produkce Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, stejně jako novějších úspěšných seriálů Specialisté a Dáma a Král.

Se skvělým obsazením se vrátí také fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas a mnoho emotivních zážitků přinesou nové díly Malých lásek a Mise nový domov. Atraktivní podzimní novinkou pro diváky bude nový kriminální seriál s napínavými zločiny, k jejichž vyřešení pomůže kriminální psychologie. Pořad O 10 let mladší představí kompletní proměnu vybraných dvojic a v dílně publicistického týmu TV Nova vznikl zbrusu nový magazín Život ve hvězdách. V přípravě jsou také pokračování pořadů MasterChef Česko, Utajený šéf nebo Policie Modrava.

Pondělní večery na TV Nova budou patřit novým, premiérovým dílům kriminálního seriálu Specialisté. Vyšetřování se opět chopí David Prachař, Jakub Štáfek, Zuzana Kajnarová a Jan Zadražil. Pomocnou ruku v nesnadném vyšetřování jim podá i koronerka Gabriela Míčová. Potýkat se budou například se řáděním neznámého sexuálního devianta, zmizením dětí ze zábavního parku nebo vraždou nevěsty a hledáním jejího vraha přímo mezi svatebčany.

Úterky a čtvrtky zůstávají seriálovými dny s oblíbenými pořady, na které jsou diváci na TV Nova zvyklí. S premiérovými díly se už ve své 14. sezóně na obrazovku vrátí Ordinace v růžové zahradě 2 a pokračovat bude také pravidelný publicistický pořad Víkend. Zato čtvrteční večer přinese žhavou novinku - lifestylový magazín Život ve hvězdách s moderátorkou Petrou Svoboda. Pořad divákům umožní stát se sami hvězdami pořadu a splnit si své sny ve spolupráci s populárními českými celebritami a nahlédnout do zákulisí showbyznysu. Zároveň se mohou těšit na užitečné tipy a triky z oblasti módy, líčení a společenského i rodinného života, kterými se může inspirovat každá divačka i divák TV Nova. Hlavní reportérkou pořadu je Bára Divišová.

Středy přináší vhled do reálného života. Vedle stálice, reality show Výměna manželek, se na obrazovkách TV Nova ve středeční večery objeví pokračování úspěšné dokumentární reality Malé lásky z prostředí gynekologicko-porodnické kliniky. V druhé polovině podzimní sezónu vstoupí na obrazovku nový pořad O 10 let mladší s Monikou Absolonovou. Představí divákům unikátní proměny různých dvojic, které změní svůj dosavadní život a omládnou o deset let. O dvojice se postará tým špičkových odborníků - např. lékařů estetické medicíny, módních stylistů, výživových poradců a dermatologů.

Programové schéma TV Nova, podzim 2018
▲ Programové schéma TV Nova, podzim 2018

Pátky přinesou pohodu u českých filmů, jakými jsou Jak se zbavit nevěsty, Ženy v pokušení, Babovřesky 1-3, všechny díly Kameňáku, Něžné vlny, Muži v naději a další. V premiéře se představí životopisné drama Milada.

Sobotní večer bude na podzim 2018 opět patřit fenomenální show Tvoje tvář má známý hlas, která se v nové sérii vrací se skvělým obsazením - Jitka Schneiderová, Jan Révai, Michaela Badinková, Robert Jašków, Eva Burešová, Patrik Děrgel, Vojta Drahokoupil a vítězka SuperStar Tereza Mašková. Chybět nebude ani porota se svým samozvaným předsedou a mistrem vtipu Jakubem Kohákem. Vedle něj usedne Janek Ledecký a Aleš Háma, čtveřici pak každý týden doplní speciální host. Moderace se ujme Ondřej Sokol. V sobotu přes den pokračují oblíbené publicistické pořady Koření a Volejte Novu.

V nedělním prime time nabídne TV Nova pokračování oblíbeného kriminálního seriálu Dáma a Král. Společně s novými případy se vrátí osvědčená herecká sestava ve složení Tereza Hofová, Matěj Hádek, Jan Cina, Miroslav Donutil a představí se také tváře nové. Do seriálu nově nastoupí Michal Dalecký, Eva Holubová, Roman Zach nebo Robert Nebřenský. Po Dáma a Král následují Střepiny.

Každý všední den přinese nové díly oblíbených seriálů, zpravodajských i nezpravodajských pořadů. Seriál Ulice, který za první pololetí 2018 dosáhl v průměru 38,3% share (v CS 15-54) a který v meziročním srovnání vzrostl, vstupuje do 14. sezóny a přinese nové zápletky i nové tváře. Pokračovat bude soutěžní show Co na to Češi, Televizní noviny jako vždy přinesou aktuální zpravodajství z domova i ze světa, a každé všední ráno zpříjemní Snídaně s Novou.





Reklama




Vybrané články