Quantcast

TV Play Baltic s novým DVB-S2 multiplexem

| redakce | tisk

Satelitní pay-tv služba pro pobaltské země (Litvu, Lotyšsko a Estonsko) TV Play Baltic má v provozu na satelitu Astra 4A (4,8°E) vlastní DVB-S2 multiplex s vybranými programy.

TV Play Baltic (dříve Viasat Baltic) provozuje společnost Al Media Baltics (AMB), která v loňském roce převzala aktiva Modern Times Group (MTG) v Pobaltí.

Platforma TV Play Baltic doposud využívala signály programů z původní platformy Viasat. Nově jsou některé programy šířeny z vlastní kapacity - tentokrát již v MPEG-4/H.264 v rámci DVB-S2 multiplexu.

Multiplex TV Play Baltic (AMB) se vysílá na kmitočtu 11,727 GHz a obsahuje programy TV 6 Lietuva, TV 3 Eesti, TV 6 Eesti, ETV Estonia, Kanal 2 Estonia, Kanal 11 Estonia, Tallinna TV, TV1000 Action East, Okhota i Rybalka, Disney Channel, Disney Junior Russia, Disney XD, CNN International Europe, Nickelodeon, Nick Jr Russia, Nick Toon Russia, E! Entertainment, BBC World News, VH1 Europe, Setanta Sport HD, Setanta Sport a Playboy TV a Brazzers TV Europe. Všechny programy jsou zakódovány systémem Videoguard.

technické parametry:

• Astra 4A (4,8°E), freq. 11,727 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard





Reklama




Vybrané články