Quantcast

Kanál Pobeda zahájil pravidelné vysílání

| redakce | tisk

V předvečer jubilejního data, 75. výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce, zahájil včera vysílání nový ruský tématický kanál s názvem Pobeda. Jde o nový program tamní veřejnoprávní televize Pervyj kanal. Vsemirnaja setj (PKVS). Stanice se stala součástí skupiny televizních programů Digital TV Family.

Válka začala v červnu 1941 a v prosinci lidé psali 70 milionů dopisů měsíčně. Říká se, že polní pošta byla ještě důležitější než polní kuchyně. "Dopisy byly hlavním tématem válečných let a dnes se stávají základním a hlavním žánrem na našem kanálu," řekla producentka dokumentárních projektů společnosti PKVS Darja Hubova.

Za ta léta bylo v televizi a ve filmech vytvořeno obrovské množství obsahu o událostech té doby - televizní pořady a dokumenty, oblíbená filmová klasika. Všechny tyto materiály bude vysílat nový kanál Pobeda (v překladu Vítězství).

Distribuční signál stanice Pobeda se objevil začátkem března na satelitu ABS 2A (74,7°E). Test byl zpočátku vysílán FTA. S přechodem na pravidelné vysílání byl signál zakódován systémem Irdeto.

technické parametry - Pobeda:

• ABS 2A (74,7°E), freq. 11,044 GHz, pol. H, SR 35007, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články