Quantcast

Wimbledon 2019 na Nova Sport a Voyo

| redakce | tisk

Nejstarší tenisový Grand Slam bude letos vysílat opět televizní skupina Nova. Stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 budou vysílat denně od pondělí 1. července přímé přenosy z All England Clubu. Další speciální kanály nabídne videoportál Voyo.

Nova 2 bude svým divákům servírovat to nejdůležitější z aktuálního hracího dne v pořadu „Kraťas Martina Čermáka“. Důležitým okamžikům se bude věnovat Speciální studio a také Snídaně s Novou prostřednictvím „Wimbledonského speciálu“. Diváci sportovních novin se pak mohou těšit na rubriku „Štěpec na konec“.

Sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 budou denně od 12:00 nepřetržitě monitorovat ty nejzajímavější okamžiky z travnatého grandslamového turnaje. Videoportál Voyo divákům zároveň nabídne pohled na další kurty prostřednictvím 4 speciálních kanálů bez komentáře. Skupina Nova tak příznivcům bílého sportu přinese dění až z 6 kurtů najednou.

Tým tenisových expertek (foto: TV Nova)
▲ Tým tenisových expertek (foto: TV Nova)

Tým tenisových expertek, které divákům přiblíží pohled z druhé strany, bude opět nedílnou součástí wimbledonského programu. A i proto jsme letos tento tým rozšířili o dvě bývalé profesionální tenisové hráčky. Andrea Hlaváčková, stříbrná olympijská medailistka a trojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře, doplní Kláru Koukalovou, Ivetu Benešovou a Petru Cetkovskou. Zpravodajství přímo z Londýna posílí Kateřina Vaňková, která je trojnásobnou juniorskou grandslamovou semifinalistkou a spolu s Martinem Čermákem budou přinášet nejenom aktuální, ale také zákulisní informace.

Skupina Nova nabídne divákům kromě přímých přenosů také pestrý doprovodný program. Každý den ve 23:10 uvidí na obou stanicích Nova Sport padesátiminutový sestřih toho nejzajímavějšího z daného dne. Originální desetiminutový pořad plný rozhovorů a aktuálních událostí přímo z Londýna přinese „Kraťas Martina Čermáka“, který odvysílá stanice Nova 2 každý den po 22. hodině.

Zpravodajství z Londýna (foto: TV Nova)
▲ Zpravodajství z Londýna (foto: TV Nova)

O ranní přehled se pak postará Wimbledonský speciál ve Snídani s Novou, jenž bude vysílat stanice Nova každý všední den od 8:15. Diváci se letos mohou těšit i na předzápasová studia, která jim stanice Nova Sport nabídnou každý všední den od 11:35. Mimořádnou pozornost dostane Wimbledon také na webových stránkách novasport.tv a facebookovém profilu Nova Sport.





Reklama




Vybrané články