Quantcast

Vodafone představil první společnou nabídku s UPC

| redakce | tisk

Telekomunikační operátor Vodafone po koupi kabelového operátora UPC představil první společnou nabídku, která přináší to nejlepší z obou světů: neomezená data, volání a SMS v mobilu za 599 korun, rychlé pevné sítě s tarify o rychlosti až 500 Mbit/s, včetně klíčových televizních programů za akční cenu 399 korun měsíčně.

V ceně zmíněných pevných připojení sítě UPC je i 30 televizních programů. Zákazníci se tak už nemusí věnovat výměně televize, set-top boxů nebo jiným technickým problémům, které jsou spojené s aktuálním přechodem televizního vysílání v Česku na nový standard DVB-T2.

UPC se mění na Vodafone (foto: Vodafone)
▲ UPC se mění na Vodafone (foto: Vodafone)

Rozšířená nabídka 60 programů, včetně přístupu do digitální videotéky s více než 2000 tituly a možností zpětného zhlédnutí až sedmi dní, stojí 150 korun.

Vedle společné nabídky služeb pro zákazníky sjednocuje i prodej a zákaznickou péči obou značek. Veškeré služby od UPC si zákazník může objednat v prodejnách Vodafonu a platí to i naopak. Nová nabídka znamená významný krok na cestě k budování silnějších lidských spojení v gigabitové společnosti.





Reklama




Vybrané články