Quantcast

ČT spouští novou HbbTV aplikaci k extralize ledního hokeje

| redakce | tisk

Česká televize rozšiřuje nabídku služeb pro televizory připojené k internetu. Počínaje dneškem spouští novou aplikaci k extralize ledního hokeje pro HbbTV. Hybridní aplikace Tipsport Extraliga je nabitá funkcemi, fanoušci hokeje ocení aktuální informace k právě vysílaným přenosům, soupisky hráčů, jejich profily včetně fotek i statistiky související s jednotlivými zápasy.

Nově spuštěná aplikace funguje ve dvou režimech, buď jako podrobná verze vyplňující celou obrazovku nebo jako pomocník při sledování aktuálního televizního vysílání, kdy v pravém dolním rohu ukazuje průběžné výsledky ze všech zápasů kola.

HbbTV aplikace k hokejové Tipsport Extralize
▲ HbbTV aplikace k hokejové Tipsport Extralize

Nová aplikace nabízí o každém zápase hokejové extraligy i o jednotlivých hráčích podrobné informace, zejména online data o průběhu zápasu - o počtu střel na branku, zblokovaných střelách, o vhazování a jeho úspěšnosti i o trestných minutách. Divák má k dispozici také kompletní přehled všech kol a celou řadu dlouhodobých statistik - soupisky, kanadské bodování, pořadí střelců a nahrávačů, statistiky brankářů apod.

Česká televize poskytuje služby hybridního vysílání od května 2012, měsíčně je využívá více než půl milionu diváků. Na platformě HbbTV nabízí například přístup k archivu, předpovědi počasí, průvodce programem i oblíbenou aplikaci Panorama.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články