Quantcast

Minisérie Mělas to vědět v premiéře 26. října na HBO

| redakce | tisk

Od držitelky Emmy, Oscara a Zlatého glóbu, režisérky Susanne Bier, přichází šestidílná minisérie Mělas to vědět, která bude uvedena 26. října exkluzivně na HBO a HBO GO.

Skvěle natočená, promyšleně obsazená, dramaticky vygradovaná šestidílná minisérie scenáristy Davida E. Kelleyho a režisérky Susanne Bier pojednává o úspěšné psychoterapeutce Grace Fraser (Nicole Kidman), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synovi Henrym (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku.

Zdánlivě idylický život krásné rodiny se znenadání obrátí naruby: místo oslav Graciny první publikované knihy se řeší bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Katastrofa před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů. Grace musí pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě a svému dítěti znovu.

Mělas ti vědět (foto: HBO)
▲ Mělas ti vědět (foto: HBO)

V šestidílné minisérii Mělas to vědět dále hrají Edgar Ramirez (na Emmy nominovaný za “American Crime Story: Versace“ a “Carlos“) jako detektiv Joe Mendoza, Noah Jupe (“Honey Boy“ and “Tiché místo 2“) jako Henry Fraser, hýčkaný a umělecky nadaný dvanáctiletý syn Jonathana a Grace, Lily Rabe (“American Horror Story“) jako Sylvia Steinetz, Noma Dumezweni (“Vzestup černé země“) jako Haley Fitzgerald, Sofie Gråbøl (“Gentleman Jack“ z produkce HBO, “Městečko Fortitude“) jako Catherine Stamper, Matilda De Angelis jako Elena Alves, Ismael Cruz Córdova (“Berlínská mise“) jako Fernando Alves a Donald Sutherland (držitel Emmy za “Občan X“) jako Franklin Reinhardt, otec Grace, penzionovaný finančník a milující dědeček, který má za úkol uchránit rodinu, když vyjdou najevo neblahé skutečnosti.

V nakladatelství Grada Publishing na podzim opět vychází knižní bestseller Mělas to vědět autorky Jean Hanff Korelitz.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články