Quantcast

Programy Eurosport budou v platformách DAZN

| redakce | tisk

Panevropské sportovní kanály Eurosport budou dostupné zákazníkům platforem DAZN. Společnosti Discovery a DAZN rozšířily své distribuční partnerství, které se týká programů Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD v pěti zemích.

Podle nového dohody budou oba programy Eurosportu k dispozici živě a na vyžádání (on-demand) na platformách DAZN v Rakousku, Německu, Itálii a Španělsku. Eurosport bude navíc poprvé k dispozici na DAZN ve Švýcarsku.

Logo Discovery
▲ Logo Discovery

Tato dohoda znamená, že abonenti DAZN budou moci na uvedených trzích sledovat rozsáhlé přenosy Eurosportu z Olympijských her Tokio 2020 odložené na příští rok a zimních olympijských her v Pekingu v roce 2022.

Vedle olympijského obsahu nabízejí programy Eurosportu také tenisové turnaje, cyklistiku, snooker a motoristický sport, včetně World Superbikes, Formula E a 24 Hours of Le Mans. Tento měsíc Eurosport nabízí French Open, US Open a Tour de France.

Prodloužení distribuční smlouvy programů Eurosport mezi DAZN a Discovery navazuje na sublicenční dohodu s DAZN, která bude od sezóny 2020-21 vysílat 45 zápasů Bundesligy živě a na vyžádání v Německu, Rakousku a Švýcarsku.





Reklama




Vybrané články