Quantcast

Nový sportovní kanál 4 Sport Arabia HD

| redakce | tisk

Před startem je nový atraktivní sportovní kanál určený pro volnou ( FTA) distribuci. Dne 1. listopadu 2020 bude spuštěno vysílání stanice s názvem 4 Sport Arabia HD. Statická obrazovka s textovou informací se objevila v multiplexu operátora Wide Network Solutions (WNS) na satelitu Express AM6 (53°E) v silném svazku s pokrytím České republiky i Slovenska.

V současné době se zatím vysílá statická obrazovka s informací ve velmi špatné kvalitě obrazu a zvuku na pozadí.

4 Sport Arabia HD - záběr z příjmu stanice
▲ 4 Sport Arabia HD - záběr z příjmu stanice

4 Sport Arabia HD je projekt sesterské mediální skupiny 4Group TV, kterou založila společnost Persiana Media Group z Paříže. Vzhledem k propojení s 18 perskými filmovými, zábavními a sportovními kanály může být 4 Sport Arabia HD zajímavým projektem zaměřený na arabsky hovořící publikum.

4Group TV velmi rychle roste. Společnost byla založena jen před několika měsíci a již spouští čtvrtý televizní kanál a plánuje další (například 4 Russian Music). V současné době produkuje kanály 4Turk Music HD, 4Turk Billboard HD a 4Kurd HD. Vysílání prvních dvou stanic najde zájemce na satelitu Azerspace 1 (46°E) a poslední na TürkmenÄlem/MonacoSat (52°E).

technické parametry - 4 Sport Arabia HD:

• Express AM6 (53°E), freq. 12,594 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články