Quantcast

El Clásico odvysílá Telly v přímém přenosu

| redakce | tisk

Největším víkendovým šlágrem nejen španělské LaLigy bude tradiční El Clásico, ve kterém na sebe narazí dva fotbalové velkokluby a odvěcí rivalové Real Madrid a FC Barcelona. Utkání se odehraje před prázdnými tribunami barcelonského stadionu Camp Nou a tak souboj Barcelony a Realu Madrid budou tentokrát sledovat všichni fotbaloví fanoušci hlavně u televizních obrazovek.

V České republice utkání v přímém přenosu vysílá internetová a satelitní televize Telly na své stanici DIGI Sport 1 již tuto sobotu 24. října od 16 hodin.

El Clásico, tradiční souboj týmů Real Madrid a FC Barcelona, je jednoznačně nejslavnější fotbalové derby světa, které sledují miliony příznivců po celém světě. Utéct si jej nenechají ani čeští fanoušci. „Připravili jsme přímý přenos zápasu a také fotbalové studio před i po utkání. Naši komentátoři v něm rozeberou současnou situaci obou klubů i spekulace, že jde o poslední El Clásico s Lionelem Messim před jeho odchodem z Barcelony,“ říká Jan Schöppel, marketingový manažer Telly. „Hostem ve studiu bude bývalý slovenský reprezentant Peter Hlinka. Studio začíná tradičně půl hodiny před začátkem utkání tedy již v 15:30,“ doplňuje Jan Schöppel.

Oba týmy prohrály poslední ligové zápasy a zatím nedominují španělské lize jako v jiných letech. Nicméně mají odehráno méně soutěžních utkání než týmy v tabulce před nimi a s čelem tabulky drží kontakt. Pro oba týmy proto bude nesmírně důležité v nadcházejícím derby uspět. „Očekáváme atraktivní vyhrocené utkání, kde si světové hvězdy vůbec nic nedarují. Bude to fotbal nahoru dolů s mnoha gólovými šancemi a góly,“ myslí si Jan Schöppel.

Z pohledu historie je El Clasico nesmírně vyrovnanou záležitostí. Oba týmy se za téměř 120 let střetly 244krát, oba týmy mají každý 96 vítězství, 52 utkání skončilo remízou. První vzájemné utkání se uskutečnilo již 13. května 1902 a FC Barcelona zvítězila 3:1. Poslední El Clásico se hrálo počátkem března 2020 na stadionu Realu Madrid v rámci LaLigy a Madrid zde zvítězil 2:0.

Jak sledovat El Clásico živě a v nejvyšší kvalitě
Nejlepší volbou, jak sledovat největší hvězdy evropského fotbalu živě, je zapnout si Telly. Všechny stanice DIGI Sport jsou k dispozici zákazníkům Telly, kteří mají programový balíček Velký nebo Střední. Pro sportovní fanoušky je zde balíček Sport měsíčně za 250 Kč se všemi sportovními programy včetně 7 programů DIGI Sport a stanice Premier Sport.

Fotbaloví fanoušci, kteří se chtějí na sport dívat a nejsou zákazníky Telly, si mohou na víkend pořídit některý z denních balíčků Sport, s kterými dostanou kompletní sportovní nabídku Telly včetně Premier Sport a všech Digisportů.

Sledovat Telly se tento víkend fotbalovým fanouškům určitě vyplatí. Čeká na ně několik opravdu atraktivních zápasů. Hned po El Clásiku přijde na řadu tahák v anglické Premier League v podobě utkání Manchester United - Chelsea (24.října - 18:30, Premier Sport) a v německé Bundeslize se hraje Vestfálské derby Dortmund- Schalke (24. října - 18:30, DIGI Sport 1). Italská Seriie A se těší na atraktivní souboj AC Milán - AS Řím (26. října - 20:45, DIGI Sport 1). Fotbalu na Telly bude o nadcházejícím víkendu mnohem víc. Od pátku do pondělí Telly odvysílá 40 přímých přenosů z největších fotbalových soutěží - anglické Premier League, španělské LaLigy, německé Bundesligy a italské serie A.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články