Quantcast

TV JOJ slaví 19. narozeniny

| redakce | tisk

Slovenská komerční televize JOJ dnes oslavuje 19 let od svého spuštění. Provozovatel v nejbližších dnech přinese na obrazovky novou éru slovenské seriálové tvorby a pro své diváky i nadále garantuje vždy ověřené informace, nasazení v první linii a společenskou zodpovědnost ve zpravodajských či politických relacích, ale i zábavu, emoce, nápady a rodinnou společnost v ostatních pořadech.

Ve středu 10.3.2021 odstartuje dlouho očekávaný, výjimečný, výpravní, fantasticko-historický seriál Slované (Slovania), plný slovenských i ukrajinských hereckých hvězd, který JOJ produkovala spolu s Wandal production a ukrajinskými partnery, na námět Veroniky a Josefa Kolejákovců, v režii Petra Bebjaka a dalších tvůrců. Jde o doposud nejnákladnější produkci televizního seriálu na našem trhu, který má ambici předčit očekávání publika a odstartovat novou éru slovenského seriálu.

Diváci se již brzy dočkají i nového seriálu Nemocnice (Nemocnica), který JOJ natáčí podle scénáře Danice Hričové a opírá se o skvělé výkony mladé herecké generace.

Logo JOJ (foto: JOJ)
▲ Logo JOJ (foto: JOJ)

Na podzim se po přestávce na obrazovky JOJ vrátí talentová show Česko Slovensko má talent s novou sérií.

JOJ chystá další zatím nekonkretizované projekty a také zábavní stálice.





Reklama




Vybrané články