Quantcast

Viaplay s právy na MS ve fotbale žen 2023

| redakce | tisk

Společnost Nordic Entertainmen Group (NENT Group) získala exkluzivní mediální práva na vysílání Mistrovství světa ve fotbale žen 2023 pro svoji streamovací platformu Viplay v Polsku. Všech 64 zápasů z největšího mezinárodního turnaje v ženském fotbale budou moci polští fanoušci sledovat živě na Viaplay.

Skupina NENT již vlastní vysílací práva na Mistrovství světa ve fotbale žen 2023 pro Viaplay pro Švédsko, Norsko a Dánsko.

V případě, že se Polsko kvalifikuje, budou všechny zápasy týmu z Mistrovství světa ve fotbale žen 2023 vysílány zdarma s místními komentátory, experty a studiovým programem.

Skupina NENT vlastní pro polské území vysílací práva na evropské ženské fotbalové ligy jako je anglická Barclays FA Women Super League, německá Frauen-Bundesliga a dánskou Gjensidige Kvindeliga, spolu s vybranými zápasy španělské Ligy Iberdrola.

Viaplay zahájí provoz v Polsku v srpnu s jedinečnou nabídkou původní tvorby, mezinárodních filmů a seriálů, dětského obsahu a prémiových živých sportovních přenosů jako je fotbalová Bundesliga, Evropská liga UEFA a Konferenční liga UEFA, W Series motorsport, šipy PDC a mnoho dalšího. Od roku 2023 bude vysílat i závody Formule 1.





Reklama




Vybrané články