Quantcast

M7 Group spustila distribuci stanice Bergblick

| redakce | tisk

Nový německý placený televizní kanál Bergblick, zaměřený na cílové skupiny se zájmem o alpské aktivity, byl spuštěn na kapacitě lucemburského mediálního operátora M7 Group (Canal+ Luxembourg) na satelitu Astra 1L (19,2°E). Vysílání je šířeno v MPEG-4 v SD rozlišení.

Program je šířen na původní programové pozici jiného německého dokumentárního kanálu doxx (dříve známý jako Planet).

Bergblick vysílá dokumentární filmy a dokumenty v HD rozlišení ve všech vysílacích časech, dokonce i mimo hlavní vysílací čas. Dokumenty jsou obsahové, emocionální a poutavé v narativním stylu. Bergblick představuje svět z německé a světové perspektivy.

Bergblick Television je nezávislá společnost poskytující dokumentární filmy, které je možné předplatit v Německu, Rakousku a Švýcarsku prostřednictvím řady televizních operátorů. Provozovatelem stanice je mediální společnost HIGH VIEW se sídlem v Landshutu, Mnichově a Vídni.

Stanice se vysílá ze satelitu Astra 1L (19,2°E), na kmitočtu 12,515 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Signál programu je kryptován systémy Nagravision (Nagra MA), cryptoWorks, Irdeto, Seca - Mediaguard a Viaccess.

Podle provozovatele High View může být kanál Bergblick distribuován v Německu, Rakousku a Švýcarsku prostřednictvím kabelové televize, IPTV a satelitu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články