Quantcast

TV Markíza chystá show Tvoja MINI tvár znie povedome

| redakce | tisk

Pět středečních večerů od 27.10.2021 budou na obrazovkách televize Markíza patřit zábavní show Tvoja MINI tvár znie povedome. Talentované děti budou mít během pěti večerů možnost přesvědčit, že i malí baviči dokážou vytvořit show.

Oproti jarnímu vydání show, kdy soutěžili dětské hvězdy nebo potomci populárních osobností, se tentokrát představí mediálně neznámí, ale mimořádně talentovaní chlapci a děvčata, kteří vzešli z castingu otevřeného pro širokou veřejnost.

Show Tvoja MINI tvár znie povedome (foto: Markíza)
▲ Show Tvoja MINI tvár znie povedome (foto: Markíza)

V show bude vystupovat sedm stálých soutěžících ve věku od 7 do 13 let a doplní jej vždy jedno speciální číslo, které pokaždé předvede jiné dítě.

Pořad si zachovává i charitativní rozměr. Vítěz z každého kola bude mít možnost věnovat finanční výhru na dobročinné účely.

Každému ze sedmi soutěžících se bude během celého průběhu show věnovat jeho osobní mentor z řady populárních tváří Markízy, pěveckou poradkyní bude i tentokrát Jana Daňová a taneční kouč Miňo Kereš.

Výkony soutěžících bude hodnotit trojčlenná hvězdná porota, do které zasednou ostřílení matadoři - oblíbený zpěvák Mário "Kuly" Kollár, herečka a komička Zuzana Kubovčíková Šebová a k nim se přidá i moderátorka Televizních novin Zlatica Švajdová Puškárová. Chybět nebude ani moderátor Martin Nikodým. Kreativní producentem a režisérem projektu je Pepe Majeský.





Reklama




Vybrané články