Quantcast

HSE zůstává s programy na satelitech Astra

| redakce | tisk

Programy televizní skupiny HSE budou i nadále šířeny přes evropský satelitní systém Astra na pozici 19,2°E. Přední evropský provozovatel teleshoppingových kanálů HSE prodloužil své partnerství s lucemburským satelitním operátorem SES (Astra) na kapacitu na pozici 19,2°E.

Kontrakt se společností SES (Astra) umožní distribuci stanic HSE SD, HSE HD a HSE Trend na satelitech Astra na pozici 19,2°E i v nadcházejících letech.

Ilustrační foto (foto: SES)
▲ Ilustrační foto (foto: SES)

Televizní kanál HSE, který ročně osloví až 118 milionů diváků, je zkratkou pro nejzábavnější formu nakupování prostřednictvím televizní obrazovky a nabízí vybraný sortiment výrobků z oblasti módy, šperků, krásy, wellness, domácnosti a bydlení.

"Stále více zákazníků inspirujeme exkluzivním sortimentem, díky němuž je nakupování v HSE pokaždé nezapomenutelným zážitkem. Díky distribuci přes satelity Astra společnosti SES jsou naše živé pořady dostupné zdarma ve vynikající kvalitě širokému spektru diváků. Těšíme se na pokračování naší dlouholeté a úspěšné spolupráce," uvedla Sandra Rehmová, předsedkyně představenstva HSE.





Reklama




Vybrané články