Quantcast

O2TV změní pořadí tv stanic

| redakce | tisk

V noci na 1. června provede operátor televizní služby O2 TV změnu pořadí televizních kanálů. Dotkne se zákazníků všech tarifů. Na vyšších, prémiových pozicích se nově objeví stanice skupiny Nova, zatímco programy FTV Prima v pořadí klesnou.

Od stejného data se změní chování funkce přetáčení u programů skupiny FTV Prima, kde nebude možné přetáčet reklamy na jejích kanálech.

Ke změně řazení na předních příčkách kanálů O2 TV dochází na základě nové komerční dohody.

"Nova již delší dobu usilovala o viditelnější a pro diváky lépe dostupná místa v seznamu kanálů. Ozývali se nám i samotní zákazníci, kteří chtěli mít stanice Novy po ruce hned - bez nutnosti listovat v EPG. Proto měníme od 1. června pořadí kanálů tak, aby odráželo nejen stále vyšší kvalitu obsahu Novy, ale i zachování všech funkcí, za které si zákazníci v IPTV platí - tedy možnost libovolného přetáčení," říká šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová.

Od června se tak dopředu na uvolněné pozice posouvají stanice Nova Cinema, Nova Fun, Nova Gold, Nova Action a Nova Lady. Výše se pak posunou také sportovní stanice, část filmových nebo například zpravodajská BBC World News. Pokud zákazníkům nový seznam kanálů nevyhovuje, mají možnost si jednoduše vytvořit vlastní pořadí stanic, které bude odrážet jejich divácké preference.





Reklama




Vybrané články