Quantcast

Discovery přinese Tour de France ze studia Cube

| redakce | tisk

Společnost Warner Bros. Discovery Sports (WBDS) představí přímé přenosy z Tour de France (1. až 24. července 2022) a Tour de France Femmens (24. až 31. července 2022) z nového televizního studia Cube. Všechny etapy obou cyklistických soutěží budou dostupné na platformách WBDS včetně Eurosportu a GCN+.

Všechny etapy Tour de France a prvního ročníku Tour de France Femmes budou na WBDS vysílány živě ze studia Cube, které změní způsob prezentace živých cyklistických přenosů do podoby, kterou znají diváci tenisových grandslamových turnajů a olympijských her Tokio 2020 a Peking 2022.

Cube studio bude v provozu během Tour de France (foto: Getty Images)
▲ Cube studio bude v provozu během Tour de France (foto: Getty Images)

Pro letošní ročník Tour de France a Tour de France Femmes je připravena řada novinek, analytických nástrojů rozšířené reality a jedinečných virtuálních kulis. Bude představena funkce ´inclinometer´, 3D zobrazení, které oživí stoupání, s nímž se peloton potýká. Díky novým technologiím, např. využití Unreal Engine 5, studio Cube představí i některé jemnější taktické nuance cyklistiky, jako např. jízdu ve větru a časovky.

109. ročník Tour de France odstartuje 1. července v Kodani, v Dánsku se pojedou tři etapy včetně individuální časovky. Poté se peloton přesune do Francie a navštíví i Švýcarsko. Tour de France vyvrcholí po 21 etapách na ikonické pařížské Avenue des Champs Élysées 24. července. Vše z Tour de France bude dostupné na Eurosportu, GCN+ a Eurosport App.

Tour de France Femmes, která začíná u Eiffelovy věže v Paříži a končí ve východní Francii stoupáním na La Planche des Belles Filles, bude rovněž k dispozici na Eurosportu, GCN+ a Eurosport App.

WBDS se může pochlubit nejrozsáhlejší nabídkou cyklistických závodů světové úrovně a větším počtem živých přenosů mužských i ženských akcí na silnici, dráze, v cyklokrosu, na horských kolech a BMX než kdokoli jiný.





Reklama




Vybrané články