Quantcast

Premier League bude i na Canal+ Polska

| redakce | tisk

Dva nejatraktivnější zápasy z každého kola z anglické fotbalové soutěže Premier League budou moci sledovat i zákazníci CANAL+ v Polsku. Společnost Viaplay Group, která drží od nové sezóny tříletá vysílací práva na tuto atraktivní ligu, se dohodla na podmínkách sublicence s provozovatelem satelitní platformy CANAL+ Polska.

Streamovací platforma Viaplay, provozovatele Viaplay Group, sublicencovala vybrané zápasy Premier League společnosti CANAL+ Polska na následující tři sezóny. Zápasy budou šířeny na programech CANAL+ v Polsku od začátku srpna, kdy začíná sezóna Premier League.

Abonenti CANAL+ Polska budou mít přístup k jedinečné kombinaci živých sportů Viaplay, Viaplay Originals, hollywoodských filmů a seriálů a obsahu pro děti. Přístup k nabídce Viaplay bude zaváděn postupně od letošního podzimu. Další podrobnosti budou k dispozici v následujících týdnech.

Od srpna budou na stanicích CANAL+ v Polsku v příštích třech sezónách k dispozici dva nejlepší přímé přenosy utkání Premier League z každého hracího kola. Všechny zápasy sezóny Premier League, která zahrnuje 38 kol a v každém 10 zápasů, budou k vidění na Viaplay.

CANAL+ Polska společnosti Viaplay Group poskytne sublicenci až ke dvěma živým zápasům z kola z populární polské plochodrážní ligy eWinner I Liga Żużlowa. Sublicencované zápasy budou i nadále dostupné na stanicích a službách CANAL+.

"Se začátkem nadcházející sezóny bude možné na kanálech CANAL+ i nadále sledovat dva nejlepší zápasy každého kola Premier League, což je nepochybně skvělá zpráva pro zákazníky CANAL+," říká Edyta Sadowska, generální ředitelka CANAL+ Polska. "Díky navázání spolupráce s Viaplay budeme také moci našim zákazníkům nabídnout přístup k dalšímu unikátnímu obsahu z mnoha různých kategorií. Navázání spolupráce s dalším tak velkým partnerem je navíc potvrzením našich ambicí a závazku vybudovat nejúplnější a nejkonkurenceschopnější nabídku filmů, seriálů a sportů na polském trhu," dodala.

Vedle CANAL+ Polska má Viaplay Group v Polsku dlouhodobá distribuční partnerství s UPC, Vectra a Play. Streamovací platforma Viaplay je k dispozici polským zákazníkům také prostřednictvím přímého předplatného.





Reklama




Vybrané články