Quantcast

Antik TV přestal nabízet ruský balík tv

| redakce | tisk

Košický telekomunikační operátor Antik telecom přestal nabízet svým zákazníkům balíček ruských televizních programů. Multikanálový "Ruský balík" obsahoval programy různých žánrů - veřejnoprávní i některé komerční programy.

Ruský balík představil Antik telecom v lednu 2021. Při spuštění této služby se v balíčku nacházely stanice RTR Planeta, Rossija 24, Pervyj Kanal, Dom Kino Premium, Dom Kino, Poehali!, Telecafe, Vremya, Telekanal O!, Bober, Muzika Pervogo, Gulli Girl, TiJi Russia, Karusel International, 8 Kanal International, 7D7, RTVi, RTVi Retro, Russian Travel Guide. Operátor nabízel Ruský balík za 3,90 eur měsíčně a to divákům, kteří sledují Antik TV přes internet.

Některé ruské programy (RTR Planeta, Rossija 24, Pervyj kanal) se nesmí šířit na území Evropské unie (EU). Stanice jsou na seznamu protiruských sankcí za ruskou invazi na Ukrajinu a šíření propagandistických informací.

Zákazníci Antik telecom si nově mohou objednat balíček ukrajinských stanic různých žánrů. Operátor tak reaguje na početnou ukrajinskou menšinu v České republice a na Slovensku.





Reklama




Vybrané články