Quantcast

Extrémne premeny na TV Markíza se vracejí

| redakce | tisk

Nové série slovenské verze reality show o hubnutí se na obrazovkách televize Markíza objeví 7.9.2022 ve 20:30 hodin. Diváci se opět stanou svědky té největší a nejinspirativnější tělesné proměny dalších dvanácti Slováků, které trápí civilizační choroba - těžká obezita.

V pořadí již čtvrtá série show "Extrémne premeny Slovensko - Druhá šanca na život" přinese příběhy o odvážných dobrovolnících, kteří pod vedením zkušeného profesionálního trenéra Maroše Molnára, nutričního terapeuta a dalších odborníků na zdravý životní styl, pomohou účastníkům bezpečně zhubnout výraznou část své tělesné hmotnosti během jednoho roku a získat tak druhou šanci na život.

Reality show Extrémne premeny Slovensko (foto: TV Markíza)
▲ Reality show Extrémne premeny Slovensko (foto: TV Markíza)

Nejde o žádné rychlé hubnutí. Tvůrci pořadu sledují lidi bojující s obezitou po celý rok. Hubnutí je rozdělené do čtyř tříměsíčních fází. Na začátku proběhne týden podrobných laboratorních rozborů a testování fyzické způsobilosti. Dojde i na poučení o správné výživě.

Renomovaný trenér Maroš Molnár osobně vede každého z účastníků pořadu. Navštěvuje je i doma a zajistí, aby měli přiměřenou výživu a cvičili. Dává jim lekce, jak bezpečně zhubnout a lépe žít. Na startu každé další fáze účastníkům stanoví váhový cíl. Pokud ho splní, čeká ho odměna. Na konci podstoupí chirurgické odstranění přebytečné kůže, která už nemusí pokrývat jejich obrovské těla.

Tucet účastníků čtvrté série Extreémne premeny váží celkově neuvěřitelných 1915 kilogramů.

Extrémne premeny Slovensko jsou lokální adaptací úspěšného amerického formátu "Extreme Weight Loss", kterou celosvětově proslavil i kondiční trenér Chris Powell. Slovenskou verzi má produkčně pod palcem společnost NUNEZ NFE, která pro TV Markíza vyrobila i podzimní seriálovou novinku "Výnimočná Nikol".





Reklama




Vybrané články