Quantcast

JustWatch CZ: Hity v říjnu

| redakce | tisk

Nejvyhledávanějším filmem v minulém měsíci byl mezi uživateli služby JustWatch CZ snímek "Top Gun: Maverick" a na čele žebříčku populárních titulů se drží několik měsíců.

Akčně-dobrodružný film "Uncharted" se umístil na druhé pozici. Na třetím místě byl v říjnu nejžádanější komediálně-dramatický titul "Všechno, všude, najednou".

TOP 10 filmů v říjnu na JustWatch CZ (foto: JustWatch)
▲ TOP 10 filmů v říjnu na JustWatch CZ (foto: JustWatch)

Na dalších místech TOP 10 filmů na uvedené platformě se umístily tituly "Mimořádná událost", "Barbar", "Ztracené město", "Seveřan", "Vlkodlak: Noční lovec", "Škola dobra a zla" a žebříček uzavírá snímek "Telefon pana Harrigana".

Mezi seriály na JustWatch CZ diváci nejvíce vyhledávají titul "Rod Draka", který se obecně těší mimořádné popularitě a chystá se i pokračování. Nový fantasy seriál "Pán prstenů: Prsteny moci" se umístil na druhé pozici. Na třetí se dostala hororová série "Živí mrtví".

TOP 10 seriálů v říjnu na JustWatch CZ (foto: JustWatch)
▲ TOP 10 seriálů v říjnu na JustWatch CZ (foto: JustWatch)

TOP 10 pořadů na dalších pozicích obsadily tituly "Médium", "The Bear", "Rick a Morty", "Monstrum: Příběh Jeffereyho Dahmera", "Star Wars: Andor", "Vidím vás" a "Starej chlap".

JustWatch je mezinárodní průvodce streamováním, který pomáhá více než 20 milionům uživatelů měsíčně najít něco skvělého ke sledování na streamovacích platformách typu Netflix, Prime Video, Disney+ atd. ve 100 zemích.





Reklama




Vybrané články