Quantcast

M7 získala 8 nových zákazníků

| redakce | tisk

Společnost M7 Deutschland, německý poskytovatel televizní zábavy pro kabelové a IP sítě, zaznamenává silnou poptávku po svých produktech a službách. Firma získala osm nových klientů.

Novými partnery M7 jsou přední komunální společnosti, operátoři optických sítí a regionální telekomunikační společnosti v Německu a Rakousku, kteří mohou upgradovat své sítě a posílit loajalitu zákazníků a získat nové klienty s perspektivní a rozmanitou nabídkou IPTV od M7.

Logo M7 Deutschland
▲ Logo M7 Deutschland

Služby M7 Deutschland v Německu nově využívají společnosti komro, Stadtwerke Merseburg, Regionet Schweinfurt, R-KOM, Stadtwerke Konstanz, Stadtwerk Tauberfranken a VS Media, stejně tak i poskytovatel kabelové televize Lampert v Rakousku.

Celkově M7 dodává své produkty a služby k televizním divákům prostřednictvím zhruba 160 kabelových a IPTV operátorů v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Lichtenštejnsku a Lucembursku.

Partneři M7 mohou svým klientům nabízet zhruba 130 bezplatných a placených televizních stanic, tématické a mezinárodní programy. Většina z nich se vysílá v HD rozlišení, včetně dalších interaktivních funkcí, včetně restartu aktuálních pořadů a televizních nahrávek.

zdroj: satnews.de + M7





Reklama




Vybrané články