Quantcast

Telly připravila pro všechny sportovní fanoušky soutěž

| redakce | tisk

V srpnu se jako již tradičně rozbíhá kolotoč evropských klubových soutěží. Pro fanoušky fotbalu připravil televizní operátor Telly soutěž, která bude probíhat do konce prázdnin.

Evropské klubové soutěže se rozjíždí během srpna. Francouzská nejvyšší soutěž Ligua 1 začíná v pátek 11. srpna, o den později ji doplní španělská La Liga. Příznivci německé Bundesligy si počkají do následujícího pátku (18. srpna), o dva dny později startuje nejvyšší italská fotbalová liga, Serie A.

Kromě klubových soutěží vysílá Telly v přímých přenosech a s českým komentářem také Ligu mistrů UEFA, Evropskou ligu i Konferenční ligu.

Evropské ligy bude Telly vysílat živě a s českým komentářem na stejných stanicích jako loni:

Ligue 1 - Nova Sport 1, Nova Sport 2
La Liga, Bundesliga, Serie A, Liga mistrů UEFA - Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1, Premier Sport 2
Evropská liga a Evropská konferenční liga UEFA - ČT Sport, Sport 1, 2

Ve středu 16. srpna se fotbaloví fanoušci mohou těšit na na finále Evropského superpoháru mezi Manchesterem City a Sevillou FC. Finále se hraje od 21.00 v Athénách.

K začátku fotbalových lig máme připravenou soutěž. Ta začíná v pátek 11. srpna a probíhat bude do konce srpna. Každý, kdo si zakoupí libovolný balíček Sport online (na 14, 30 nebo 365 dní) bude zařazen do slosování o 10 předplacených karet Sport online na 1 rok zdarma,“ říká šéf marketingu Telly Jan Schöppel.

zdroj: PR Telly





Reklama




Vybrané články