Quantcast

Telly uzavřela strategické partnerství s Nordic Telecom

| redakce | tisk

Strategickou spolupráci se společností Nordic Telecom v oblasti internetového připojení a televizních služebu zavřela společnost Telly. Všechny služby pevného internetového připojení zákazníků Telly přecházejí pod Nordic Telecom.

Ve stejný den - 1.8.2023 - začne Nordic Telecom nabízet balíčky internetové televize od Telly.

Telly bude spolupracovat s Nordic Telecom (foto: Telly)
▲ Telly bude spolupracovat s Nordic Telecom (foto: Telly)

Nordic Telecom je český poskytovatel internetu s více než 100 tisíci zákazníky. Stejně jako Telly poskytuje férové služby bez závazku a stejně, jako doposud i Telly, zajišťuje internetové připojení přes DSL a optické sítě pod infrastrukturou CETIN. Tyto sítě ale zároveň rozšiřuje o provoz vlastních optických sítí a vysokorychlostního internetu vzduchem v licencovaném pásmu 3,7 GHz určeném pro 5G sítě.

Pro stávající zákazníky Telly internetu bude změna velmi plynulá bez nutnosti uživatelských zásahů. Od 1. 8. 2023 přecházejí díky partnerství všechny internetové služby Telly pod Nordic Telecom. Tímto krokem se však nijak nemění stávající podmínky služeb. Aktuálně využívané internetové tarify zákazníkům zůstávají beze změny rychlosti, technologie a cenových podmínek, včetně zachování akčních cen.

Zákazníci Telly internetu navíc získají prémiovou podporu Ajťák na příjmu, který poradí s technologiemi i veškerým nastavením. Zároveň budou mít noví i stávající zákazníci Telly internetu možnost vybrat si nový rychlostní tarif nebo přejít na jinou technologii, pokud bude v jeho bydlišti dostupná.

Zákazníků služeb Telly televize se změna nijak nedotkne.

zdroj: Telly





Reklama




Vybrané články