Quantcast

TVP ABC pouze v multiplexu 6

| redakce | tisk

V noci ze 3. na 4. září 2023 byl v polském multiplexu 1 odpojen kanál TVP ABC. Od 4. září je tato stanice dostupná divákům pozemního vysílání již jen v multiplexu 6 (MUX 6). Diváci tedy mohou i nadále sledovat TVP ABC v HD rozlišení a v novém standardu DVB-T2/HEVC.

Od 7. srpna byl dětský kanál TVP ABC šířen souběžně v prvním a šestém polském multiplexu, ve stejném standardu DVB-T2/HEVC a v HD rozlišení.

Od 4. září lze TVP ABC sledovat na klasickou pozemní anténu výhradně ze šestého multiplexu, ze kterého Telewizja Polska aktuálně vysílá také programy TVP Polonia, TVP Nauka, TVP Dokument, TVP Rozrywka, Alfa TVP, TVP Kultura, TVP Kobieta a Belsat TV.

Diváci, kteří jsou v dosahu pokrytí polského multiplexu 6 tedy mohou sledovat vysílání TVP ABC i nadále.

Vedle pozemní distribuce je TVP ABC nadále k dispozici na DTH platformách Polsat Box, CANAL+ a Orange TV a také u vybraných operátorů kabelových a internetových platforem.

TVP ABC je kanál plný zajímavých, vtipných a vždy bezpečných pořadů, které podporují zvědavost a představivost nejmenších diváků. TVP ABC vysílá kreslené filmy z polských studií animovaného filmu, vzdělávací pořady a magazíny, seriály, filmy a řadu dalších pořadů.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články